FESTES POPULARS DE CULTURA POMPEU FABRA

El setembre de 1970, tingueren lloc a Montblanc les II Festes Populars de Cultura Pompeu Fabra, organitzades pel Museu Arxiu, Omnium Cultural i el secretariat de la Comissió Fabra amb la col·laboració d’institucions, i entitats de la Conca.

dilluns, 24/02/2020

ES BUSCA INFORMACIÓ I MATERIAL SOBRE LES FESTES POMPEU FABRA (Montblanc,1970)

Ara fa 50 anys, el setembre de 1970, tingueren lloc a Montblanc les II Festes Populars de Cultura Pompeu Fabra, organitzades pel Museu Arxiu, Omnium Cultural i el secretariat de la Comissió Fabra amb la col·laboració d’institucions, i entitats de la Conca.

El Museu Comarcal en col·laboració amb entitats de la Conca ha organitzat tot un seguit d’actes, no només  per commemorar aquell valent acte de fa 50 anys, sinó també per reivindicar tant la figura i el llegat de Pompeu Fabra, com sobretot la llengua catalana permanentment amenaçada per diverses raons. Els actes començarien el diumenge 10 de maig fins el diumenge 6 de setembre

Dins el marc d’aqueta commemoració hi ha programada una exposició dedicada a les Festes Fabra de 1970, així com la gravació d’un vídeo amb testimonis que van viure i participar en  aquella efemèride. Des de l’organització fem una crida per poder recollir tant fotografies com documents de les festes de 1970, podeu fer-nos arribar el material i la informació a través del correu electrònic   festesfabramontblanc1970@gmail.com o del Museu Comarcal info@mccb.cat - 977860349.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.