ART I PREHISTÒRIA

Cicle dedicat a l'art de la prehistòria

dijous, 25/11/2021

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà de Montblanc, a través del  Centre d’Interpretació de les Muntanyes de Prades (CIAR), organitza una setmana dedicada a l’art de la prehistòria.

 

El cicle art i prehistòria es celebrarà del 29 de novembre al 5 de desembre, coincidint amb els dies en que es va celebrar l’any 1998 la reunió del Comitè del Patrimoni Mundial de la UNESCO a Kioto (Japó), on s’aprovà la inclusió de l’Art Rupestre de l’Arc Mediterrani de la Península Ibèrica a la llista del Patrimoni Mundial.

 

La major part de l’activitat d’aquest cicle es concentrarà al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades (CIAR), amb l’objectiu de posar en valor l’art prehistòric del territori i donar a conèixer les accions que es realitzen en la difusió, estudi i protecció d’aquest patrimoni.

 

El cicle es divideix en dos apartats, del dilluns 29 de novembre al dijous 3 de desembre, s’han programat un total de quatre conferències que es podran seguir en directe de forma presencial o bé a través d’internet. Pel cap de setmana del 3 i 4 de desembre,  hi ha programada una visita al barranc del Mas d’en Llort (Rojals) i dos tallers familiars al CIAR.